Українці у Польщі створили свою профспілку для захисту трудових прав

Вам может также понравиться...

комментария 74

  1. Ростислав:

    Доброго дня! Скажіть за яким телефоном можна отримати юридичну консультацію, та як вступити до Вашої спілки Трудова солідарность.

    • admin:

      Доброго дня, Ростиславе! Зателефонуйте за одним із телефонів у робочий час: 050 277 78 48, 093 269 05 56, 067 508 60 67

  2. Ростислав:

    Доброго Дня! Я в Польщі відпрацював 100годин і неотримав за них платню як вернути кошти??

    • admin:

      Доброго дня! Ростиславе, зверніться до нас за телефонами гарячої лінії у Польщі (889-680-937; 573-198-181; 796-182-519) або в Україні (050 277 78 48; 093 269 05 56; 067 508 60 67)!

  3. Василина:

    Доброго вечора, у мене таке питання: Що потрібно робити українцям, якщо роботодавець не дає авансу протягом робочих днів, а також не виплачує заробітної плати??? Куди можна звернутися за допомогою??

  4. Олег:

    Доброго дня)За яким адресом у Варшаві можна Вас знайти?

  5. Доброго дня!
    Звертаюся до вас по такому питанню:
    Я приїхала до роботи 8 квітня щоб добути півтора місяця візи,10 травня я беру зарплату за квітень і 14 червня виїжджаю додому так як закінчується віза
    Гроші за червень вони мені не виплачують з словами:»Приїдеш 10 числа забереш наступного місяця»
    А як я маю приїхати як в мене немає візи?
    Тим більше я з начальством говорила і питалась чи буде повністю розрахунок і сказали що так ми тебе повністю розрахунок.
    Чи можу я десь це оскаржити?

  6. володимир:

    Доброго дня я пропрацював водієм фури в фірмі CL ALSACE в Томашув Мазовецький пів року при розрахунку мені невиплатили кошти за 13 днів праці (дієта) Як маю діяти.

  7. Роман:

    Доброго дня!!є офіс у гданську????дайте контакти куди звернутись

  8. Тетяна:

    Добрий вечір. Роботодавець в Польщі не відпускає додому. Погрожує не заплатити за відпрацьовані години. В мене віза до 31 серпня, але я мушу бути в Україні 21-22 серпня, мене не відпускають…. Що робити? Куди звернутися за допомогою????

  9. Юрій:

    Доброго дня скажіт будь ласка, якщо з мене зняли 1100 злотих за воєвудське запрошення і я його не отримав,чи можу я з вашою допомогою повернути кошти??? В даний час я перебуваю у Варшаві.

  10. Інна:

    Доброго дня! В нас проблема ми заплатили на фірму 1100 злотих за воєвудське запрошення і не отримали його приїхали самі у Варшаву забрати кошти а нам їх невіддають, допоможіть

  11. Лілія:

    Доброго дня.
    Підкажіть будь ласки куди нам звернутись якщо нам нехочуть оплатити аванс і зарплату кажуть що знімалять штрафи і недадуть нічого

  12. Анатолій:

    Скажіть будь ласка, я працював на польскій фірмі RT-COM три місяці, за кожен відпрацьований місяць мені не додали якусь частину зарплати. А за останній місяць взагалі відмовилися заплатити. Я працював у відрядженні в Германії, працював по польскій умові злеценія. Куди в Польщі мені можно звернутися ?

  13. роман:

    Вибачте що турбую!!!! Ми з дружиною пропрацювали 3 тижні!!!! Вона травмувала пальці на руці,ніхто не надав медичну допомогу!!!! Нас вночі хотіли виставити на вулицю без грошей!!! На наступний день ми до ночі чекали на розрахунок!!! Мені видали 140 злотих,їй 60!!! Що робити в такій ситуації , ми лишилися без грошей,чи є якийсь шанс їх повернути? Допоможіть нам будь ласка Мій польський номер +48577956596 або напишіть на вайбер + 380975965807!!! Наперед дуже дякую!!!!

  14. Іван:

    доброго дня мені потрібна допомога я працюю в польщі вже рік працюю на погрущику Volvo-180 i KAT-980 ГРУЗОПОДЙОМНІСТЮ 12ТОН.в карєрі добуваю камінь тобто робота важка но не в тому справа а втому що обіцяли 14зл/год.проживання/без.+ премія а на самому ділі 12зл/год. і проживання/плат/300/зл в місяць і доїзд до роботи за свій рахунок,мкні 49років вже такі роки що здоровя підшатує а страховки немає а вже лікувався серцем за свій рахунок бо тут нічні зміни які оплачують я денні зміни проу вас допомогти дякую

  15. Віталій:

    Доброго дня.а в Седльцах можна вас знайти?

  16. Славік:

    Доброго дня пропрацював у польщі і не отримав заробітну плату як повернути кошти

  17. Славік:

    Доброго дня пропрацював у польщі і не отримав заробітню плату як повернути кошти

  18. Лєна:

    Доброго дня… Бригада з 11 чоловік по закінченню роботи не отримала виплату… Як можна добитись виплати

  19. Леся:

    Добрий день,ми з сестрою 17.10.17р.приїхали в Зелену Гуру на склад інтернет-магазину «Золандо»на роботу.Бюро рахункове нас кинуло і ми два тижні сидимо без роботи.Скажіть будь ласка куди нам звернутися?

    • Едуард:

      Доброго дня така ситуація 9 чоловік які пропрацювали на стройки 3 місяці неотримали ані копійки з зароблених грошей в усіх вдома сімї діти жони які їх чекають попереду празніки свята новорічні хлопці їдуть додому без грошейщо робити як відбити свої зароблені кошти куди звертатися прошу допомогти

  20. Дмитрий:

    Доброго дня! Я в Польші відпрацював 204 години я зарплату не получив чи можливо повернути кошти?

  21. Олександр:

    Добрий вечір! На жаль не міг звернутись у робочий час. Вибачте. Підкажіть ,що робити коли роботодавець пропонує виконувати господарчі роботи протягом робочого дня, але платить за них на 30% менше ніж за роботу по спеціальності. В той же час всі другі члени колективу(поляки,я один з України) працюють по спеціальності і отримуюють більшу зарплатню. Мотивуючи тим ,що або роботи немає,або так нажаль вийшло. Я згоден виконувати доп.роботи по господарству,але не замість основної спеціальності , згідно з договором найму. Прошу Ваших рекомендацій по виходу з даної ситуації? Маю договір «Umowa o prace» строком на один рік,терміном до 01.06.18 го. Чи матиму я право на компенсацію за дні не використаної відпустки, в разі розриву контракту?

  22. Дорого дня я зараз на роботі в Польщі,зрозумівши що фірма не виконує своїх обов’язків я попросила розрахунок ще тиждень тому,розрахунку так і немає і фірма пояснювати нічого не хоче. Куди мені звернутися?

  23. Неля:

    Доброго вечора, куди звернутися з проблемою невиплати грошей за працю? Краків

  24. Виктор:

    Скажите. Работал не официально, без какого либо договора( умовы злецения и,т.д) кинули с зарплатой всю бригаду,13 чел.
    Возможно решить этот вопрос!? Сейчас нахожусь в Варшаве, могу подъехать к Вам…!

  25. Руслана:

    Добрий день . Працюю в Польщі . умови жахливі . Робота на грибах . Дурять на кілограмах .Рабство . Українців зневажають . Нецензурна лексика . Робочий день по 20 годин . З роботи добровільно піти не можеш . Дуже сильно боліла нога . Просила відпустити не відпустили . На другий день не змогла вийти на роботу . Почали мстити на роботі . Придирались до любої дрібнички . З роботи піти не можеш бо знімають штраф 500 зл . Гроші обіцяють оплатити за січень в кінці лютого . Українці стають заручниками . Думала що рабства вже не існує -а ні . Як боротися з такими роботодавцями ? Дякую .

  26. Уляна:

    Доброго вечора! Може я втрафила куди треба. Стикнулася з низкою обманщиків ошустів в яких українці працювали а виплат не дістали. Хочемо наказакти і повернути свої гроші. Дякую чекаю інформації

  27. Сергей:

    Скажите ваш офис в Вроцлаве есть или поблизости?

  28. ЯК ВЕРНУТИ ЗАРОБЛЕНІ ГРОШІ ЯКІ ВКРАЛИ

  29. У МІСТІ STRIKOV НА СКЛАДІ SPEDIMAX РОБОТА ПОЛЯГАЕ У ПЕРЕПАКОВЦІ ОДЯГУ ФІРМИ PEEK УКРАІНЦЯМ НЕДОПЛАЧУЮТЬ ЗЛОТІ ВСТАНОВЛЮЮТЬ БЕЗПІДСТАВНІ ШТРАФИ САМЕ МЕНІ НЕДОПЛАТИЛИ 650 ЗЛОТИХ СТВОРЕНИЙ НЕНОРМАЛЬНИЙ ГРАФІК РОБОТИ

  30. Що робити якщо не розраховуються за зроблену роботу.або виплачують невсю суму грошей

  31. Віталій:

    13,04,2018 я приїхав в Польщу забрати зарплату за березень і піти на іншу роботу.На фірмі гроші не віддали паспорт ікарту сталого роботу взяли і віддали через дві неділі коли я підписав з фірмою умову на роботу на яку Яна хотів іти але був вимушений бо залишився засобів до існування.По суті я опинився в трудовому рабстві до 01.06.2018.Куди мені звернутись по правову допомогу про відшкодування моральних збитків завданих мені..

  32. Роман:

    Добрий вечір! За якою адресою можна знайти Вас в Любліні?

  33. Сергій:

    Доброго дня. Працював в Польщі. Вернувся на Україну. Мали ще заплатити за 110 робочих годин. Ставка 14 зл. за годину. Мала бути сума 1540 зл. а заплатили 490 зл. Що мені робити в цьому випадку? Може маєте вайбер для контакту?

  34. Тетяна:

    Доброго дня. Відпрацювала 16 днів. Звільнилася. Гроші за роботу 1000 злотих не віддали.

  35. Анастасія:

    Доброго дня мій чоловік відпрацював майже місяць умови погані за один тиждень дали зарплату але не всю. Ми вирішили переїхати на іншу роботу але йому нехочу бо платити зарплату.
    Куди можна звернутися за консультацією?

  36. Михайло:

    Пророцтво 2 тижні офіційно документи є гроші незаплатили що робити? Куда звернутись вині 1000 злотих

  37. сергій:

    доброго дня,підкажіть як отримати гроші в ужонді скарбовим?гроші е нараховані,що мені для цього потрібно?

  38. Аня:

    Добрий день я по воєводі відпрацювали пів року і я хочу звільнитись но у мене вимагають 500 злотів за нього хоча він післля нового року дійсний небуде і в чоловікові зробили запрошення на рік але ми сюди невертаємось то знього теж хочуть зняти 500злотів що нам робити

  39. redactor:

    Доброго дня! Зателефонуйте, будь ласка, до профспілки «Трудова Солідарність» за номером Вайбер +380672496813 або +48601878436 так як неправильно вказана Ваша електронна адреса, ми з Вами не можемо зв’язатися.

  40. віктор:

    чи можливо повернути кошти якщо ми працювали неофіційно але у нас є докази що ми в них працювали ми працювали практично 5 місяців без вихідних нас вигнали і дали гроші тільки на дорогу а мались дати 4700долавів

  41. Ірина:

    Доброго дня.
    Склалася така ситуація. Працювала ціла бригада працівників на будові.
    Відпрацьовані 13 днів. Розраховано малий відсоток. Минуло 2.5 місяці, люди поїхали додому-скінчилася дія перебування на території Польщі. Поїхали без виплачених коштів.
    Сума чимала. Як можна відшкодувати кошти?
    При затруднення ошукали-обіцяли оформити офіційно, через дві неділі в праці працівникам відмовлено.
    Буду вдячна за відповідь.

  42. Юрій:

    Працював водієм у фірмі Daret, Tarnow Opolski Klimasa 35.Власник Damian не розрахувався за працю.

  43. Ігор:

    Я працюю в варшаві на будові.нелегально.а поляк не хоче віддати зароблені гроші.підскажіть що робити в такім випадку.

  44. Аноним:

    Добрий день!в мене і в моїх подруг з якими і працювала з так і проблеми на фірмі виганяють людей ні за що,і недають гроші пишу адрес-новий модлін 46,05-180 .m.w.janczevscy.кондиторська фабрика.страшне там гестапо.

  45. Добрий день!допоможіть наказати фірму,або наше агенство від якого ми працювали.фірма знущаються над л нашими людьми,виганяє ні за що,не виплачує гроші як вигнали потрібно чекати до 10 числа іншого місяця.адрес фірми кондиторська фабрика,новий модлін 46,05-180.м.в.янчевський

  46. Аноним:

    Доброго дня.Пiдскажить, що зробити ящо ми працювали на фiрмi неофiцiйно ,i нам за два мiсяцi нехочуть виплатити нашу зарплату.

  47. Аноним:

    Доброго дня неотримав заробітна плата куди звирнутися можна Єлена гура

  48. оксана:

    добрий день куди звернутися якщо ми приїхали на роботу відробили два тижні і невиплачують гроші на руки говорать на інший місяць

  49. Аноним:

    Добрий день невидають зарплату в Польщі. Чи можете допомогти. Дякую

  50. Оксана:

    Доброго дня. Куди звертатися за невиплату заробітної плати. Можете дати Ваш впйбер?

  51. Олена:

    Доброго дня. Мені не доплатити 1000 злотзл. Хазяйка заберає паспорта не відпвідпускає людей дидому.

  52. Віктор:

    Доброго дня, приїхав до Польщі 19 лютого по біометрії, працював від людини на ім’я Сергій, попросив його зробити документи на офіційну роботу, він зробив освядчення і умову злеценя від якоїсь фірми, коли закінчили об’єкт, то сказав що виставив фактуру на фірму чекає розрахунку, а потім виплатить мені. Пройшло 14 днів, грошей не отримав. Що робити, підскажіть??

  53. Коля:

    добрий день скажіть бутьласка я у поляка по карті побиту…робив він …но є но він не хоче зробити мельдунок що робити куди звернутись

  54. Петро:

    Доброго дня. Підкажіть будласка чи є хоть якийсь шанс отримати свої кровні зароблені якщо поляк банкрут, і має ще штраф з будови.

  55. Інна:

    Добрий день!куда я можу звернутися на Україні якщо не доплатили зарплату в Польші?

  56. Аноним:

    Доброї ночі скажіт будь-ласка чи має право роботодавець під час карантину знімати штраф за то, що ты не добув до кінця договору?

  57. Oresta:

    Чи законно брати гроші за обсервацію чи обсервації має бути безплатно бо продукти теж за свій кошт ?чи мають нам повеРути гроші за обсервацію ?

  58. Катерина:

    Маю проблему по не виплаті заробітної платні . Що робити ?

  59. Людмила:

    Добрий день 17.09.приiхали до Польши пройшли абсервацию,приступили до роботи 30,09пропрацювали 2 тижнi попросили аванс нам вiдмовили iв авансi iв зарплатi.дали 100 зл после 20 ,на даний час есть заробленi кошти ми неможем допроситься хоть якихось грошей.потрачено на абсервации багато,якась непонятна фiрма для отримання зарплати дають двi карточки,на каждом шагу дурять и дурять,в Украину писали все безкоштовно по приезду забирали паспорта,тепер ми должнi за запрошення за доез,за проезд.и нам треба одроблять 2 недiлi якщо ми нехочем працювать Бо там дiйсно морально тяжко.хочем шоб нам оддали заробленi грошi ,iнезвязуваться бiльше з той фирмой.пiдскажiть як поступить нам правильно.

  60. Оля:

    Доброго дня я про працювала в Польщі місяць не отримала аванс і не під писала договор , все переносять на завтра і так уже пішов вторий місяць що мені робити?

  61. Елена:

    Доброго дня, 8 чоловік не отримали половину зарплати,сказала що зняли штраф що ми не попередили за 2 місяці ,що будем розраховуватися,хотя в договорі написано що повідомити потрібно за 2 неділі ,що ми і зробили,і цей штраф був знятий в кожного по різному,від 1300 злотих до 700,,но нічого по договору ми не порушили

  62. Аноним:

    Чи має право роботодавець вирахувати 100зл за зліценя

  63. Елена:

    Можете надати інформацію

  64. Елена:

    Як з вами звязатися

  65. Михайло:

    Доброго дня мене не відпускають з роботи у Польщі скажіть що робити в такому випадку

  66. Анатолій:

    Добрий день, пропрацював в Польщі півтора місяця, не влаштовує праця, не хочють платити за години до того часу поки не дороблю все!!! Назбиралося вже біля 8000 злот а зарплати як і аванса так і не получав що робити???

  67. Михайло:

    Не заплатили за півтора місяця від кінця червня лиш обіцянки

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.